TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Drengekorets koncert-turne til England

29. Juli 2006

Så synger vores første rejsedag på sit sidste vers efter nogle begivenhedsrige timer.
Alle - på nær Finn - havde fået besked på at møde ved Konventhuset kl. 12.00. Finn fyldte nemlig 60 år den 13. juli men havde været snu nok til at ikke at være hjemme på dagen. Derfor havde vi besluttet at fejre ham på behørig vis inden afrejse, og Finn havde derfor fået besked på først at møde kl. 12.20. Da han ankom,blev han mødt af et opstillet kor og et banner, og der blev sunget fødselsdagssang. Han fik også et par ord med på vejen, og gaven - et digitalkamera - regner vi med vil blive brugt flittigt på turen, så vores læsere kan se nogle af resultaterne.
Efter hurra-råb blev alle sendt ud på i Domkirkestræde, hvor vores bus og chaufføren, Adem, var ankommet. Bussen blev pakket på professionel vis under Oles overopsyn, og kl. ca.13.20 vinkede vi farvel til alle de fremmødte forældre og søskende.
Alle grupper blev placeret ovenpå, så gruppe Ø kunne arbejde nedenunder, hvor der også er plads til kapper og madvarer. Lommepenge blev fordelt i poser, og der blev givet praktiske oplysninger.
Turen foregik stille og roligt, og kl. 15.45 standsede vi på en rasteplads på Fyn og spiste vores medbragte mad. Kl. ca. 17.30 nåede vi Esbjerg, hvor vi fik at vide, at vi skulle gå ombord på færgen. Da vi stod og ventede på, at alle grupper blev samlet, kom et lyseblåt plydsdyr gående og delte DFDS-flag ud.
Vel ankommet på færgen fik alle mulighed for at lægge ting i deres kahyt, og kl. 19 var der buffet i restaurant "Seven Seas". Vi kan garantere, at alle blev mætte og fik noget, de godt kunne lide. Lidt senere var der skattejagt for alle til og med 12 år arrangeret af DFDS' Piratklub.
Nu er kl. 21.40, og det er ved at være sengetid for drengene.
I morgen er der morgenmad fra kl.8, og kl. 12.30 (dansk tid) er vi i havn i Harwich. - Det hører I om i morgen.
Lisbeth M. Zenth


Der ventes... .. ..
Vi venter på Finn

En overrasket fødselar..
Finn venter på chancen til at lære os fødseldagssangen "rigtigt"

Klar til at borde bussen..
Skal vi snart ombord på den bus??

Infoteria Lillebælt
Picnic i det grønne


Vi ses i morgen!



I morgen