TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Drengekorets koncert-turne til England


30. juli 2006

"Kære mor.
Idag har jeg kørt i en bus, der kører i den forkerte side af vejen. Vi fik mad til frokost (og igen til aften!).
Hvordan har I det? Jeg har det godt. Send flere penge og mere slik.
Hilsen mig."
... Nej, det er bare gas. I kan ta' det!
Vi har idag kørt tusinde-millioner-milliaaaaaaaaaaarder kilometer. Det krævede en frokostpause, hvor vi fik indviet dåse-leverpostejen, dåse-makrellen og dåse-torskerognen.
Grupperne er i dag også for alvor blevet prøvet af, og alle drengene er faldet til i deres grupper. Gruppelederne har brugt individuelle ledermetoder, bl.a. er der i Gruppe I blevet indført honnør overfor gruppelederen, mens der i Gruppe Ø (aka. Den Øde Ø-gruppe) nærmest hersker anarki og kaos!
Vi er endt på et vandrerhjem i Canterbury, der efter sigende (for ca. 20 år siden) MÅSKE har set et spøgelse. Vores research har vist at spøgelset sandsynligvis var en polsk turist, der var faret vild i en af de engelske vandrerhjems-sove-lagenposer! (Vi andre kan heller ikke finde mening i dem!).

Da alle drengene var hevet ud af vandrerhjems-sove-lagenposerne tog vi til Canterbury By, hvor vi sejlede rundt i byens små kanaler og hørte om byens historie. Vi blev roet rundt, og vores roere havde godt nok prøvet det før, for de dukkede først hovederne, lige før de slog nakken ind i de MEGET lave ca. 700 år gamle broer! Derefter spiste vi aftensmad i grupper.

Dagens reporter: Ib René, Cairo (idag uden Ib): René

Citat of the day: "Du kan ikke bruge den, hvis du ikke har den" (sagt om en stikadaptor)

Mmmm, Pølser og bacon ;-)
Dejlig morgenmad på færgen

Gruppe H
Frokost i det grønne

Gruppe F
Maden fordøjes..

Gruppe G
Ole's Rødder poserer for fotografen

Vue over floden Stour
Malerisk sceneri fra roturen


Vi ses i morgen!



I går - I morgen