TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Drengekorets koncert-turne til England

3. august 2006

Efter morgenmaden var der forskellige aktiviteter alt efter drengenes ønsker. Nogle var i svømmehal, nogle i Katedralen og andre toptunede spillede fodbold hele formiddagen. Alle nød formiddagen.
Kl. 11.30 var der mønstring ved bussen med afgang til Stonehenge. En overvældende oplevelse. Vi havde sat et kvarter af til oplevelsen, men den kom til at tage 1 ½ time. Herefter var der frokost i det grønne.
På den videre bustur fortalte Finn om sin fortolkning af tilblivelsen af Stonehenge.
Det blev til en af Finns forrygende, frejdige, festlige - til tider farlige, frygtindgydende, forfærdelige fortællinger om fortidens fantastiske og fantasifulde, fuldbyrdede, forunderlige og frodige fæstningsværker, fortoner sig fornuftigvis til at være vås og fis.
Efter denne forfærdelige fortælling fortsatte vi til Longleat, som var en forlystelsespark med en stor hæklabyrint. Samtlige drenge var igennem labyrinten, og de kom heldigvis også alle sammen ud igen. Efter en lille rundtur til isboderne tog vi videre ad gedestier (citat: Chaufføren, der med stor dygtighed styrer vores 14 meter lange bus) til White Horse, som er et sted, hvor der på skrænten er ryddet for bevoksning, så kalkjorden står frem i relief.
Til slut returnerede vi til vandrehjemmet, hvor koret blev spist af med hjemmelavet mad: Farsbrød med hhv. gulerødder og persille og oliven og fetaost.
Efter maden var der endnu energi i drengene, så dagen blev afsluttet med en herlig fodboldkamp.
Alt i alt endnu en særlig herlig dag.

Ole og Knud.

Redigeret og irettesat af Helle.

Dagens citat: "Jeg har dagens citat, jeg kan bare ikke lige huske det!" (René).


Gruppe C
Frokosten nydes ved Stonehenge

Gruppe B
Clement forkæles af sin gruppe

Longleat Hedge Maze
Hvor er drengene blevet af ?

Gruppe I
Her er Rasmus med sin gruppe og Dmitri

Westbury White Horse
Et eksempel på en White Horse

ALLE nyder maden ;-)
Et veltilberedt aftensmåltid


Vi ses i morgen!



I går - I morgen