TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Drengekorets koncert-turne til England

8. august 2006


Til trods for labyrint-træning i Longleat forleden, volder det problemer at finde rundt på vores i øvrigt dejlige vandrerhjem. Der er mærkelige gange, og værelserne er placeret de mest overrasken-de steder.

I nat gik det rent galt: De unge herrer i koret gik ud i byen for at fejre 10 års jubilæum i koret efter at have overladt ansvaret for drengene til ø-gruppen. De kom hjem kl. 02 og gik i seng. Clement gik naturligvis også i seng, men glemte lige et nødvendigt toiletbesøg og faldt i søvn. Men i længden kunne toilettet ikke udskydes. Clement står op, klarer det fornødne og går i seng igen. Problemet er nu bare, at han farer vild i værelseslabyrinten uden at erkende det. Han lægger sig ind i ”sin seng” på værelse nr. 25 (men han bor faktisk på 23!) – nå, Clement lægger sig ubekymret - helt uden at forstå fejltagelsen. I sengen ligger imidlertid Johan (den store Johan fra alt-gruppen) og sover sin sødeste søvn. Clement og Johan er vist lige høje, men medens Clement er kraftig bygget, er Johan af en meget spinkel statur. Clement lægger sig altså, og Johan bliver totalt mast op mod væggen og bliver så chokeret, at han skyndsomst med sin dyne kravler over den tungt-sovende Clement og lægger sig til at sove på gulvet nedenfor sin seng. Om morgenen vågner Clement med et temmelig grundlæggende eksistensielt spørgsmål: Hvor er jeg? Og derefter: Hvor er min dyne? Hvor er mine bukser? Kort efter ser han stakkels Johan sove på det hårde gulv nedenfor!

Denne historie dominerede morgenbordet totalt, og vi kunne knap få morgenmaden ned for bare grin!

Dagen i dag har ellers gået med besøg på verdens største jernbanemuseeum og med turen rundt i byen, som er den mest spændende by, vi har besøgt. Den kan varmt anbefales til alle læsere af vores dagbog. Man kunne let tilbringe en uge i York, og få nye og spændende ting at opleve hver dag. Og så er der jo også oplevelsen af vandrerhjemmets labyrint, hvis man ellers tør!

Dagens tænkte citat: 'Hvor er mine bukser – dette ser ikke godt ud!'

Skrevet med stor fornøjelse af Finn



Tak for i dag.


Vi prøver på ALLE måder at begrænse Dr. Evaldips udfoldelser
Finn sat under administration ;-)

Mathijs, Daniel, Rasmus og Julius m.fl.
På vej til jernbane museet


Der var godt nok nogle store damplokomotiver

Kristian med Niels på ryggen
Gruppelederne har indimellem et hårdt job


Udsigten fra York Minsters midtertårn.


Vi ses i morgen!



I går - I morgen