TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Drengekorets koncert-turne til England

10. august 2006


Så blev det torsdag, og her på vandrehjemmet i Cambridge blev morgennmaden indtaget i intime omgivelser.

Derefter var der afgang til Duxford Flymuseum. Og sikke et stort museum. Museet bestod af 6 hangarer. Når man trådte ind i dem, var der fly over alt; de var over os, under os og omkring os! De var store, små, gamle og unge, nogle helt tilbage fra 1. Verdenskrig.

Paradoksalt nok, var det allermest interessante for alle, den hangar med en større samling af kampvogne på flymuseet. Opmærksomheden blev intensiveret da vi trådte ind i det opbyggede D-dagsområde. Det var som at træde ind til D-dag, vi gik på stier med itusprængte bygninger, kampvogne hvori der sad uniformerede dukker og var omgivet af lyden af bomber der sprang. Hangaren var desuden fyldt med kampvogne fra 2. verdenskrig og Montgomery’s egen sovevogn og strategiplanlægnings-vogn!

Eftermiddagen gik med fri leg i Cambridge by, hvor nogen tog på punting på floden Cam, andre tog igen på powershopping/Magickort-tour i byen. Aftensmaden foregik på gruppe-basis og aftenen blev sluttet af med en fællesgave fra alle kormedlemmer til Peter Søegaard, der har været en uvurderlig kraft til gennemførelse af korets turne (jo, han har bestukket os, til at skrive det her!, hehe..)

Dagens citat:
"Man må ikke spise med mad i munden..." · Stine irettesætter Søren Rasmussen over kaffen på Duxford

Eretroper snegad: Mot & éner.



Tak for i dag.


På Duxford Imperial War Museum
En Spitfire under landing på Duxford

Gruppe A
Næsten sidste gang med Busfrokost :-)

Gruppe D
Toms gruppe stiller op foran King's College Chapel

Peter med ny toilettaske
Vi siger MANGE TAK FOR TUREN til Peter



Vi ses i morgen!



I går - I morgen