Dag 1

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

Dag 11

Dag 12

Dag 13

Dag 14

Dag 15

Gruppebilleder

Galway d. 20. juli kl. 21.30 

Kære familier og forældre.

Nu er koret godt installeret på vandrerhjemmet i Galway. Vi havde en god rejse herover uden problemer. Efter flyrejsen kørte vi med busser i godt tre timer til Galway. Her afleverede vi kapperne i katedralen inden vi kørte til vandrerhjemmet. På dette tidspunkt var vi meget sultne og gik i grupper ud i byen for at spise. Nu er det tid til at lægge de mindste drenge. Humøret er højt hele vejen rundt!

Om en halv times tid holder vi gruppemøde, hvor vi evaluerer dagens forløb og planlægger dagen i morgen. 
Dagen i morgen bliver i hovedsagen fridag for koret, hvor man skal ud at lære byen at kende. Jeg håber, at vi også kan finde et lokale, så vi kan holde en korprøve inden vi skal synge onsdag formiddag i katedralen. Kirken er af nyere dato. Netop i denne uge fejrer kirken 50 års jubilæum, så det er meget relevant, at vi skal synge der på onsdag.

Humøret er som nævnt meget højt. Jeg har en mistanke om at folk er meget trætte efter rejsen. Værelserne og køjesengene er helt ok, så vi får nok en god nats søvn. Gruppe Ø har været ude at købe ind til at supplere morgenmaden og til at lave madpakker til i morgen middag.

Jeg er blevet tvunget til at skrive denne første beretning hjem – det bliver nok også den mest seriøse. Jeg ved af erfaring, at der vil komme mange syrede beretninger, når de forskellige talenter kommer til tasterne. Jeg har spurgt rundt omkring om der følger billeder med denne første rapportering, men det er på nuværende tidspunkt uvist.

Alle har det godt!

Mvh

Finn

"lagt op": ca. kl 23.20 local tid

All rights reserved - rdd.dk