TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Drengekorets koncert-turne til New Zealand

Dagens dagbog er sponseret af:
Roskilde Bank - din lokale bank

Roskilde Bank er Drengekorets hoved-sponsor for turnéen til New Zealand 2004

9. februar 2004


Efter dagbogsopdateringen i går var der et øjeblik panik på, for Julius manglede ved aftenens optælling. Det viste sig dog at han havde puttet sig ned i bagageskufferne under sengen med dyne, hovedpude og lommelygte - og var faldet i søvn. Det var ikke det første sted vi ledte...

Af andre interessante hændelser i løbet af natten kan nævnes at nogle - her anonyme - unger har gjort deres hoser grønne hos de lokale (danske) backpackere. De sendte breve under dørene og modtog da også svar, men uden for deres værelsesdør og efter at de var gået i seng - til stor moro for os, som sled og slæbte med dagbogsopdatering og planlægning og derfor kom senere i seng. Yderligere detaljer hører vist under privatlivets fred.

Dagen startede med en solid morgenmad - uhm lækker og sund mad til trøst for bekymrede forældre. Eneste ubehagelige overraskelse var en Nutellamad, som ved første bid viste sig at være en Vegimite-mad. Vegimite er de lokale vitaminpiller, som smøres på brød - og som absolut ikke smager af Nutella.

Dagen er gået med strandtur og bytur. Vi var opdelt i to hold, da vores ene bus lige skulle have fastgjort sin dør på værksted, så hold 1 startede på strandtur til Mission Bay, mens hold 2 gik i byen. Det var ved den strand, hvor de første missionærer gik i land. Auckland ligger inde i en meget stor beskyttet bugt, så der er masser af badestrand - næsten alle var i vandet. Vejret er absolut med os, det er varmt og solrigt. Alle har nu lært at det er nødvendigt med masser af solcreme - nogle af dyrekøbt erfaring. Man bliver uhyggelig hurtigt solbrændt hernede. Vi har vinterhud, New Zealand har højsommersol og småtyndt ozonlag. Vi har købt solcreme med op til faktor 60 for at beskytte os. Det lykkedes efter en del genvordigheder for Ole at finde en fodbold, som ikke var græskarformet, så den blev medbragt til stor fornøjelse for alle.

Hjemme igen var der sandwiches smurte af servicemodulet, der til lejligheden havde plyndret de omkringliggende butikker.

De sidste har fået besøgt Sky Tower og har set udsigten over Auckland fra et par hundrede meters højde samt set 3 mennesker falde ned (ja, med rebbremse). Drengene har fået købt souvenirs til forældrene, flere chips og endnu mere cola. I den anledning vil vi gruppeledere gerne fralægge os ethvert ansvar for hvad poderne har valgt til deres stolte forældre, men I bliver sikkert glade. De vilde unge mennesker tog ud for at prøve en helvedesmaskine, som involverer et bur, nogle sæder og 50 meter elastikreb. Dette kombineres til en kæmpeslangebøsse, som efter første vers af "I Danmark er jeg født" udsætter de modige for 5G og bliver skudt af med 200 km/h - men alle er i live og en kæmpe oplevelse rigere - og 35$ fattigere.

Ind imellem er der blevet læst og besvaret mange emails - det er trods alt rart at høre fra mor og far, selvom vi slet ikke har tid til at lide af hjemve! Brevene bliver printet ud efterhånden som de ankommer, og det er en oplevelse at se drengene lyse op når de får brev hjemmefra. Forøvrigt vil vi meget gerne frabede os store billeder og "sjove" figurer - vi brugte 3 timer i går på at hente mails, for vi sidder på en 9k6 forbindelse fra en mobiltelefon. Så - send endelig hilsener til jeres unger, men hold jer til almindelig tekst.

Lidt arbejde blev det også til - vi er jo nødt til at fastholde at turen ikke er lutter ferie. Vi fik lov til at låne baren i vandrerhjemmet til en korprøve på en halv times tid. Der var desværre ikke luftet ud efter nattens udskejelser, så atmosfæren var tyk og varm - så varm at Finn ligefrem glinsede gennem skjorten.

Traditionen tro har vi også haft kontakt med politistationen denne gang efter at tre har mistet punge og fotoapparater, så godt vi har en god forsikring!

Aftensmaden foregik igen på værelsesbasis, hvilket er sjovere for alle parter - især for det stakkels personale, som pludselig ser sig invaderet af 70 sultne mennesker.

Morgendagen er en transportdag, så vi skal tidligt op. Vi forlader Auckland klokken 8 og kører til Rotorua, hvor vi regner med at være sidst på eftermiddagen. Ved frokosttid aflægger vi besøg i Hobbiton i Herredet. Det bliver spændende!




Dagens reporter: se anagrammet.
Dagens anagram: Gris snuses, amen! = Issen ser man sgu'! = Nissegrums anes = Sig: Ren numse/ass
Dagens anagram bringes som en ekstra service, og koster ikke ekstra. 13 rigtige udløser en stor pose jord. Løsninger mailes til rdd@rdd.dk.


Sky Tower
Stephan på det hærdede 38 mm panserglasgulv omkring 200 meter oppe - forfærdelsen er vist lettere påtaget

Strand
Der hygges på stranden

Pyramide
Et hold mødte en entertainer, som kunne både dansk og "Bim bam busse". Drengene blev shanghaiet til et stuurt, stuuuuurt nummer.

Mad
Et hold nyder maden i nærmeste "food court". Morten ser ud til at være mere interesseret i baggrundsudsmykningen.


Vi ses i morgen!



I går - I morgen


Dagens dagbog er sponseret af:
Roskilde Bank - din lokale bank

Roskilde Bank er Drengekorets hoved-sponsor for turnéen til New Zealand 2004