TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Drengekorets koncert-turne til New Zealand

Dagens dagbog er sponseret af:


Gartneriet Søegaard Nielsen i Ågerup er din lokale producent af skoleagurker - lige til madkassen

12. februar 2004

Vi vågnede i dag meget brat, fordi vi allerede skulle køre meget tidligt fra Rotorua, nemlig kl. 8.00. Morgenmaden blev serveret kl. 7.00 og efter morgenmaden kom den kedelige besked:
Afgangen fra Rotorua blev udskudt, da den ene bus skulle have skiftet støddæmpere. Det var den nye bus, det var galt med, og chaufførerne var ret så beklemte ved situationen, da de vidste at vi havde værtsfamilier stående i Wellington senere på dagen.
Reservedelene til støddæmperne skulle fragtes fra Christchurch, men på grund af et stort uvejr i Wellington-området, var kurer-forsendelsen forsinket, og klokken blev 10.00 før vi kørte.

Turen til Wellington var lang og bakket. Mange bjerge skulle forceres, små som store, og da vi indså at forsinkelsen blev væsentlig besluttede vi os for at dele os op i en hurtig og en langsom bus. Den hurtige bus til værtsfamilie-drengene og den langsomme til vandrerhjemsdrengene.

Den hurtige bus nåede til Wellington med kun 1 times forsinkelse, men det kostede også lidt på sightseeing-kontoen. Der var desværre kun tid til 'toilet-stop'...

Frokosten blev indtaget i byen Taupo, der ligger ved en kæmpe sø. Søen er i virkelighed et kæmpe vulkankrater, der er fyldt med vand. Chaufføren fortalte os, at det kun er et spørgsmål om tid før denne vulkan igen kommer i udbrud, og før vandet i søen kommer til at befinde sig i stratosfæren, som vores chauffør så udtryksfuldt fortalte...

Vejen til Wellington bragte os både forbi et enormt kraftværk, der udnytter varmen og dampen fra undergrunden til el-produktion, og forbi Huka Falls, der ligeledes forsyner store dele af området med elektricitet.

Efter en lang og til tider meget våd bustur ankom vi til et solbeskinnet Wellington, hvor værterne for vores vedkommende stod og ventede. Mange forventningsfulde drenge såvel som værter blev 'sammenført' og kørte derefter hver til sit.

I morgen skal vi igen tidligt op, idet vores koncert i Wellington allerede er kl. 12.45, altså en frokostkoncert. Med forprøve og transport betyder det at vi igen i morgen nok skal op kl. 7.00 for at være klar til dagens udfordringer. Efter koncerten planlægger vi at ville se Te Papa museet, men det skal I nok få at høre mere om i morgen.

Hoka Falls, Taupo
Milliarder af liter i sekundet - det føles det i hvert fald som - flyder gennem Huka Falls

Desert Road
På vejen til Wellington kører vi på Desert Road...


Dagens dagbog er skrevet af følgende anagram-indehavere:
Bøh! Mester Stormgajol og Ornensot im Lenz



Vi ses i morgen!



I går - I morgen


Dagens dagbog er sponseret af:


Gartneriet Søegaard Nielsen i Ågerup er din lokale producent af skoleagurker - lige til madkassen