TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Drengekorets koncert-turne til New Zealand

Dagens dagbog er sponseret af:
Nayberg's Vinhandel - din lokale leverandør af kvalitetsvine - også fra New Zealand

Nayberg's Vinhandel er din lokale leverandør af kvalitetsvine - også fra New Zealand !!!

17. februar 2004

Forventningerne til dagen var allerede høje fra morgenstunden. Queenstown - "The City of Thrill" lå for vores fødder med extrem sport og grænseoverskridende aktiviteter. Vi startede dog dagen med en kedelig nyhed om at området omkring Wellington, hvor vi lige havde været, var ramt af et uvejr som ikke var set magen til på New Zealand de seneste 100 år. Mange mennesker var blevet evakueret og der var store oversvømmelser og jordskred. Vi har dog intet mærket til det og føler efterhånden at der hænger en heldig sky over denne tur i vejrmæssig henseende. Ikke nok med at vi havde et fantastisk vejr på vores gletschertur, men hele dagen idag har været med høj solskin og super sommervejr. Den altoverskyggende begivenhed var dog at nogle havde besluttet at begive sig ud i Bungy Jump-sportens halsbrækkende univers. Det startede med at vi alle skulle se Martin Eliassen hoppe, men vi skulle blot være der i 5 minutter før Merete, Stephan og Niels også var med på idéen. Efter lidt lobbyvirksomhed fra ø-gruppen var der hurtigt rejst penge til: "Fonden til Fremme af Dirigenters Blodtilførsel til Hjernen". Der var ingen vej uden om for Finn, som til akkompagnement af drengenes sang, "I Danmark VAR jeg født der HAVDE jeg hjemme", sprang og blev dyppet i det klare New Zealandske flodvand. Alle "Jumpers" vandt naturligvis STOR respekt hos alle drengene, og mon ikke Finn det næste stykke tid får lidt lettere ved at få ro til øvelserne med den nyvundende respekt.

Efter denne fantastiske oplevelse var det jo svært at finde på noget der kunne måle sig med det, men ikke desdo mindre lykkedes det. Efter frokost tog vi op på toppen af et bjerg med en gondolbane, hvor vi skulle køre i go-carts på en bane der gik et stykke ned af bjerget. Det var til stor morskab for alle, og der blev både racet om kap og lavet halsbrækkende overhalinger. Efter endt go-cart race tog vi tilbage til vores udemærkede vandrehjem og havde et kort øvelse. ø-gruppen havde her vist sig fra sin bedste side og havde imens lavet mad til alle, som blev fortæret i de sidste solskinsstråler, der mindede os alle om en rigtig god og sjov dag der blev sluttet af med hygge på vandrehjemmet.

Dagens rapporter: TB-RUBEN TROR HAN ER SUND / URBANS TERROR-HUND BENT / BRUN STUDENT-NAR BOR HER / BU-BARN HER ER SNOT RUNDT


Bungy Jump
'De 5' - Efter at have bungy-jumpet var adrenalin-niveauet meget højt!

Skyline Gondola
Da vi kom hjem fra sight-seeing turen, tog vi op på et af de bjerge, der omkranser Queenstown. Dér var der mulighed for Go-Cart ræs!

Queenstown
Selv på toppen af et bjerg kan man ikke få korsangere til at tie stille :-)


Vi ses i morgen!



I går - I morgen


Dagens dagbog er sponseret af:
Nayberg's Vinhandel - din lokale leverandør af kvalitetsvine - også fra New Zealand

Nayberg's Vinhandel er din lokale leverandør af kvalitetsvine - også fra New Zealand !!!