TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Norden-turné

3. juli 2001

Det er da helt utroligt så godt vejr, det er!

Lige nu (kl. 13.00) er der dømt ekstrem hygge. Ungerne bader, fisker og kigger på piger på stranden!

Vi har startet dagen meget afslappende med et besøg på Kontiki museet her i Oslo. Virkelig spændende, og det tror jeg faktisk også at drengene synes! Efter endnu en frokost i det grønne, har vi sendt drengene på afslapning ved stranden, så der er et håb om at de er en anelse opladede til koncerten i Kampen Kirke i aften!

Faktisk er det det eneste, der er at skrive om lige nu, men jeg synes lige I skulle vide, at vejret er super. Vi har 28C, skyfri himmel, og så skinner solen tilmed! Mon ikke, der er basis for en gang vandkamp i løbet af eftermiddagen. Jeg ved, at der er nogle, der trænger til en "udligning" efter i går!

Ja, det blev en herlig eftermiddag med masser af sol og vand. Desværre var vandet temmelig fyldt med brandmænd. Det lagde en dæmper på badelysten. Men alle, der havde lyst, fik badet. Vi var ved stranden omkring 3 timer. Det var måske lige længe nok, for drengene - for den sags skyld vi alle - havde fået rigeligt med sol, og var lidt forkomne. Frokosten delte vi i 2. Vi spiste før strandturen og efter. Så kørte vi ellers til Kampen kirke for at holde koncert. Vi havde flere odds imod os: kirken var ikke den bedste hvad akustik angår, og vi havde nok heller ikke været opmærksomme nok med at få tilstrækkeligt med væske.

Til trods for dette havde vi faktisk en fin koncert, og folk var meget glade for den. Samtidig med at koret stod og sang, udspandt der sig et drama i sakristiet, som på mirakuløs vis fik en lykkelig udgang. Som før nævnt havde vi ikke fået nok at drikke ved stranden. Vi gjorde vi så noget ved, da vi kom til kirken. Drengene blev nærmest tvangsvandet. Det blev for meget for Simon. Under koncerten for han ud af koret, fordi han skulle tisse - derved blev han dagens helt! Det viste sig nemlig, at en narkoman var ved at gennemgå al vores bagage for værdigenstande i sakristiet. Boni fik et praj af Simon, og hun gav Finn Hagh besked, som spurtede ud af kirken efter tyven - og fangede ham!!!

Tyven havde forsynet sig med en del penge og forskellige betalingskort, som blev halet op af hans lommer. Finn fik tilkaldt politiet og tyven blev naturligvis anholdt. Senere blev vi ringet op af politiet, som havde fundet yderligere 600 kr., der måtte være vores. Efter en vellykket koncert og anholdelse, kørte vi temmelig forsinkede til en McDonald's og fik en stor burger hver. Det blev sent, inden vi kom til vandrerhjemmet, og Simon, Boni og Finn var dagens helte i skysovs. Vi tager aldrig mere på stortur uden at have en strisser med!

Alt i alt havde vi en herlig dag i dag - mon vi ikke har lidt bedre vejr her end i Danmark?


Badetur "i det blå" (ved Bygdøy, Oslo)



Koncert i Kampen Kirke, Oslo.



Stig havde fine soloer, og fik Finns blomster...



"Vores" tyv tømmer lommerne for alle VORES ting!!!



... og så blev han lagt i håndjern. SÅ KAN HAN LÆRE DET KA' HAN !!!



Dagens helte i skysovs. Sådan skal det bare være!!



Ph. Evald indtager en hel GLUTENFRI burger i een bid! Stephan kigger beundrende...



Dagens reporter: FE