TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Norden-turné

5. juli 2001

Endnu en dag i stegende hede. Vi ved godt, at det er varmt i Danmark, men det er altså endnu varmere her... Sådan er det bare!

I dag har vi haft en dejlig slapper-dag. Masser af dasen, vandkamp og rundbold indtil i eftermiddags. Kl. 16 tog vi ind til Uppsala Domkirke for at øve til aftenens koncert. Domkirken, der i øvrigt er Nordens største, er utrolig overvældende, både i størrelse og udseende.

Vi havde en vellykket koncert, dog var der ikke så mange tilhørere, men det var heller ikke ventet, når man tager vejret i betragtning...

Efter koncerten tog vi tilbage til herregården - i øvrigt den tidligere ærkebiskops residens - for at spise aftensmad. Vi havde bestemt os for at grille på den store udendørsgrill, som vi har til rådighed. Drengene svælgede i nye kartofler, salat, skinkeschnitzler, grillpølser og laksesteaks. En absolut succes! I morgen har vi intet fast program, så vi har besluttet os for at lade drengene løbe rundt og lege indtil de segner...

Der var en flok af de voksne, der havde svært ved at komme i seng; aftenen var for smuk til søvn, sagde de. Faktisk var der 5, der aldrig kom i seng. De blev oppe for at se den fantastiske solopgang! Som morgenmad indtog de grillpølser og hvidvin - kan det være mere ulækkert. Drengene fik naturligvis ikke indblik i de udisciplinerede voksnes udskejelser! Jeg (FE) overvejer at sende dem hjem med en taxa.


Uppsala Domkirke - Et imponerende syn!



Koncert i Uppsala Domkirke...



...en imponerende bygning, også indefra!!!



En vellykket grillaften. Her ses kartofler i brand.



Solopgang over vores lokale "dam"



Dagens reporter: FE