TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Norden-turné

6. juli 2001

Det er snart lige ved at være for meget med al den varme. Vi ved, at det er et luksusproblem at svede så meget, men når vi nu ikke er vant til så godt vejr på vore ture, så kommer det jo lidt som en overraskelse.

I dag har vi holdt en fortjent fridag. Vi sov længe (nogle for længe, og andre slet ikke) og efter morgenmaden gik turen til Uppsala centrum, så vi kunne shoppe, se domkirken, gå på museer eller hvad man nu lystede. Mange drenge havde i hvert fald et endnu uforløst behov for at bruge penge. Det er de sjoveste ting, der bliver købt; alt lige fra vandkanoner til elsdyrhatte!

Vi ved godt, at vi ikke har været så gode til at opdatere hjemmesiden hver aften her de sidste dage, men det har simpelthen været for godt vejr til at sidde foran computeren. Vi beklager!

Nu til eftermiddag trak det op ude i øst og vi hørte et par brag. Det ville da være dejligt at få renset luften, men indtil nu har det da været falsk alarm. Det er varmt som aldrig før!

Eftermiddagen har stået på badetur i Nordeuropas største vandland for de fleste. Andre foretrak en stille fisketur, men det forlyder at også denne blev konverteret til en badetur. Fiskene har åbenbart ikke den store bidelyst i dette vejr. Resten af os blev tilbage på herregården for at rekreere os, og det blev da også til en lur i skyggen.

I aften skal vi tidligt i seng, for vi skal nemlig meget tidligt op i morgen. I skrivende stund er planerne, at vi skal op kl. 04 (!!) for at se solopgang alle sammen. Hvor mange der er på dén galej, ved jeg dog ikke... Vi skal køre fra herregården senest kl. 6, da vi skal med færgen til Åbo fra Stockholm kl. 8. Derfor skal vi alle tidligt i seng i aften. For nogle bliver dette (qva gårsdagens dagbog) nemmere end for andre.


Jagtmark for strandløver - badestrand for kordrenge...



Ja, det er godt nok utroligt, at man kan blive så sulten af at lave ingenting. Her indtages "pansergryde".



Dagens reporter: Peter Søegaard