TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Norden-turné

30. juni 2001

Tja, det måtte jo ske!
Hvad sker der, når man ikke børster sine bisser... Ja, så får man tandpine, og det er præcis hvad der er hændt for vores allesammens F. Evald. Temmelig underdrejet har han nydt sengens varme i dag, mens vi andre var i Liseberg tivoliet. Han kom hjem fra tandlægen med en tandbørste og en rulle tandtråd med besked om, hvordan almindelig tandhygiejne skal udføres (nå ja, overdrivelse fremmer som sagt forståelsen. Han protesterer vildt over vores beskrivelse, men indrømmer da gerne at han skal have amputeret kæben, når han kommer hjem). Han er ved at være på benene igen, men vi har da været lidt bekymrede i dag!

Frokosten indtog vi på en parkeringsplads tæt på Liseberg. Her opdagede vi mange skjulte talenter. Deres udsendte var så heldig at være vidne til en fænomonal opfindelse: En triple-dækker. For simpelthen at spare tid har Simon fundet ud af, at det da er meget nemmere at smøre 3 leverpostejsmadder og lægge dem ovenpå hinanden. Så går det meget hurtigere at spise, og man kan komme til Nutella-maden før alle andre!!! I sandhed et eksempel til efterfølgelse!

Som skrevet, så har det meste af dagen stået på total afslapning i Liseberg tivoliet, hvor selv Københavns hyggelige Tivoli må blegne. Jeg tror ikke, at der var en eneste, der fik prøvet alle de ting, der var på "ønskelisten". Stort var det, ingen tvivl om det!

Alle drengene har været virkelige dydsmønstre i dag. Selv vi voksne var imponerede. Vi satte dem stævne hver anden time for at følge op på, om der var nogle problemer, og alle mødte op til tiden. Ingen problemer og ingen skænderier. Glade miner og virkelig koncentrerede unger har præget dagen. Når man nu ved, at man ikke kan nå at prøve alle tingene, så må man jo VIRKELIG prioritere. At mange af tingene så var så sjove at de måtte prøves op til 10 gange gjorde jo ikke valgene lettere.

Dagen startede med lidt forvirring på grund af Finns tandpine, men vi fik da gennemført en lille korprøve med stud.dir.asp.elev Axel Zenth som dirigent... Så gik turen til Liseberg, og først i skrivende stund er vi hjemkommet (ca. kl. 22.00), så vi har da ikke kedet os!!!

Selv vores chauffør var helt kørt op over alle de forskellige forlystelser. Der var julelys i øjnene, da han så den store "HangOver" forlystelse med dobbeltloop og fuld fart. Jeg tror, at han fik prøvet den ting 6-7 gange!

Her ved 20-tiden fik vi øje på lidt skyer på en ellers totalt skyfri himmel, og lidt under 30 sekunder senere kom der et par dråber. Efter under 1 minut var der ikke til at se 10 meter frem for sig for regn. Det stod simpelthen ned i stride strømme... Dem der var med på Canada-turen vil bevidne at de ting vi oplevede dér, var "vand" ved siden af... Nå, men den byge var ret lokal, for ved vandrerhjemmet var der tørt, da vi ankom, og den varede da heller ikke mere end 10-15 minutter. Det var dog nok til at stort set alle blev temmelig gennemblødte. Heldigvis kørte vi tilbage til vandrerhjemmet kl. 21, så jeg tror vi har begrænset "skaderne"...

Nu sidder jeg (næsten) helt alene og skriver denne dagbog, for alle drengene er fuldstændig gået ud som et (???) lys. Jeg må dog indrømme, at jeg, efter en dag med drøn på, nyder lidt fred og ro!


Den berømte triple-dækker. Copyright må vi tildele Simon Lorentzen ©



Når nu regner siler, så kan man jo lisså godt indtage lidt godis!



Hvis ikke man har en "HangOver", så får man det efter det her!!! Der er dømt twist og udvendigt loop - Gul er ordet!



Dagens ansv. redaktør: Peter Søegaard