TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Drengekorets koncert-turne til England


31. juli 2006

I dag, mandag d. 31. juli har vi tilbragt i Canterbury på en temmelig afslappet måde.
Efter første overnatning på et engelsk vandrehjem, indrettet i et gammelt ærværdigt hus med atmosfære og efter sigende også med spøgelser(!), fik vi en god morgenmad, efterfulgt af en kort korprøve.
Alle mødtes derefter i den tilhørende have og smurte madpakker.
Vi gik så ind til byen, hvor hver gruppe kunne disponere over dagen, som de havde lyst til. Vejrudsigten spillede fallit – heldigvis, for der blev lovet heldagsregn. Det blev en dag med sol og varme hele dagen.
De enkelte grupper angreb dagen meget forskelligt. Nogle satsede på at handle. Faktisk blev der handlet meget energisk ind i visse grupper.
En af gruppelederne bemærkede det på denne måde: "Konens powershopping der hjemme blegner mod drengenes købelyst."
Andre satsede mere på at gå rundt for at se på byen, der har en anseelig alder. Romerne anlagde den omkring år 300! Det kan virkelig mærkes, at den har dybe rødder. Der er mange interessante bygninger, ruiner og rester af imponerende bymur. Den er også smuk med dejlige parkanlæg, og med en flod, der deler sig flere steder. Ikke mindst præger den smukke katedral byen på en sjælden måde. Det er morsomt at iagttage drengenes benovelse over denne kæmpestore kirke, der får vores hjemlige til at virke noget lille!
Vi har alle sammen gået meget rundt i dag og fået trætte fødder. Det har faktisk været meget velgørende at gå sig træt oven på alt det rejseri i går og i forgårs.
Kl. 17.00 mødtes vi foran katedralen for at gå samlet ind til evensong. Der blev lyttet og iagttaget intens af alle – for i morgen er det vores tur til at synge til evensong i Portsmouth.
Efter aftensmaden har der også været tid til boldspil. Man er efterhånden blevet rystet godt sammen i de forskellige grupper. Det kan tydeligt høres på latteren rundt omkring i huset! Hvad enten vi har handlet ind, nydt den smukke by, eller har brugt meget tid på at sidde på en kaffebar og spille kort, har vi haft en rigtig dejlig dag i dag!

Rapport: Finn
Gruppe E
Frokost i vandrehjemmets have

Gruppe I
Frokost i det grønne

Julle har gang i en røverhistorie
"Det kan du jo nok forstå, Ikk?"

Gruppe E & F
Der er helt styr på drengene - ihvertfald i de her 2 grupper

Gruppe B
Holger er det store hoved - Nå, nej - han er jo bag kameraet

Tillykke :-)
Ole er blevet morfar


Vi ses i morgen!



I går - I morgen